ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Now Reading
Κέρκυρα: Φωτογράφιζε ανυποψίαστες γυναίκες και ανήλικα κορίτσια
0

Κέρκυρα: Φωτογράφιζε ανυποψίαστες γυναίκες και ανήλικα κορίτσια

by admin10 Ιουλίου 2013

Στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκε αρχείο με χιλιάδες φωτογραφίες

Μια περίεργη υπόθεση παραβίασης των προσωπικών δεδομένων περισσοτέρων από 13.000 γυναικών και ανήλικων κοριτσιών διερευνά η Ασφάλεια Κέρκυρας, μετά τη σύλληψη ενός 58χρονου που κατηγορείται ότι φωτογράφιζε εν αγνοία τους γυναίκες στους δρόμους της πόλης.

Ο 58χρονος Έλληνας εντοπίστηκε μετά την καταγγελία μιας 27χρονης που αντιλήφθηκε ότι την έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του, ενώ επιβιβάζονταν σε ένα λεωφορείο στην πόλη της Κέρκυρας.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον «φωτογράφο», κατέσχεσαν το κινητό του και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκε πάνω του άλλο ένα κινητό.

Στις εσωτερικές μνήμες των δύο κινητών ήταν αποθηκευμένες 3.500 φωτογραφίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, που εμφανώς αγνοούσαν ότι κάποιος τους τραβούσε φωτογραφία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του υπόπτου, βρέθηκαν και δυο USB στα οποία είχε αποθηκεύσει άλλες 9.500 φωτογραφίες με ανάλογο περιεχόμενο!

Τα αρχεία κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα ανυποψίαστα θύματα για να τα ενημερώσουν.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων

About The Author
admin