ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Now Reading
Πλαίσιο: Κορόιδεψε τους καταναλωτές πουλώντας μη επίσημα refurbished iPhones;
0

Πλαίσιο: Κορόιδεψε τους καταναλωτές πουλώντας μη επίσημα refurbished iPhones;

by admin2 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο τύπου εξέδωσε η iSquare μην αναφέροντας ευθέως ωστόσο εμείς πιστεύουμε πως «φωτογραφίζει» το Πλαίσιο το οποίο πουλούσε refurbished iPhones και εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές. Η αλήθεια είναι πως μας είχε κάνει εντύπωση καθώς τα APR δεν πουλούσαν refurbished συσκευές ενώ το Πλαίσιο έδινε. Θυμηθείτε εδώ την προσφορά.

Η iSquare ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι παρατηρήθηκε πρόσφατα να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά προϊόντα της Apple που αναφέρονται ως ανακατασκευασμένα από την ίδια την Apple (refurbished by Apple) και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά προϊόντα της Apple.

H iSquare (επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο) εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει τον κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι τα προϊόντα αυτά, δεν είναι ανακατασκευασμένα από την Apple, δεν περιέχουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την λειτουργία τους (όπως φορτιστή, ακουστικά, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή, χρήσιμες πληροφορίες, κτλ) και κυρίως δεν καλύπτονται από εγγύηση της Apple. Σε περίπτωση πιθανής βλάβης ο καταναλωτής δεν έχει την κάλυψη της Apple, μέσω των εξουσιοδοτημένων από αυτήν service providers.

Τα αυθεντικά προϊόντα της Apple:
● Έχουν συγκεκριμένα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει προδιαγράψει η ίδια η Apple για τα προϊόντα της.
● Φέρουν πάντοτε την εγγύηση της Apple. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε δήθεν ανακατασκευασμένα από την Apple προϊόντα που δεν φέρουν την εγγύηση της Apple, αλλά ενδεχομένως κάποιου τρίτου, αποσκοπούν στην εξαπάτηση του καταναλωτή.

H iSquare συστήνει στο καταναλωτικό κοινό να απευθύνεται, για αγορά αυθεντικών και πλήρως λειτουργικών προϊόντων Apple προορισμένων για την ελληνική αγορά, μόνο στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της και επίσης σε περίπτωση service, μόνο στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων service providers.

Πηγή: techingreek.com

 

About The Author
admin